Het huis
Bergerie Loxanne

U kent vast wel de foto’s van velden vol zonnebloemen en glooiende heuvels vol wijngaarden, deze plaatjes komen tot leven tijdens een vakantie in de Lot-et-Garonne, ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd, waar de natuur en haar producten nog puur zijn, net als de mensen.

Deze Zuid-Franse streek is een ideale plek voor iedereen die volledig tot rust wilt komen, voor natuurliefhebbers en ook actievelingen die houden van wandelen, fietsen en kanoën.

Het vakantiehuis is een ruim en comfortabel verblijf geschikt voor 4 personen, er zijn twee slaapkamers met elk een twee persoons bed.

Tevens is het een originele maar goed gerenoveerde herderswoning dat vast zit aan de schuur waarin wij wonen, het ligt in een prachtige en zeer rustige omgeving waar je de stilte letterlijk kunt horen.

Vanaf het terras voor de woning is er ruim uitzicht over het terrein, het zwembad en een vallei.

Er zijn geen andere huizen in zicht, onze dichtstbijzijnde buren wonen 500 m bij ons vandaan, kortom, als u ons niet meerekent heeft u hier volledige privacy.

Voor de dagelijkse boodschappen rijden wij naar authentieke dorpjes zoals Tournon d’Agenais of Montaigu de Quercy welke binnen 10 minuten met de auto bereikbaar zijn en over een bank, een bakker, een slager en supermarkt beschikken.

Elke zaterdagochtend is er een gezellige markt in Montaigu met veel streekproducten van locale telers.

In de naaste omgeving zijn vele heerlijke restaurantjes en nog vele andere gezellige markten te vinden.